Yritysperiaatteet

Itsetuntemus

Moni asia on muuttunut siitä, kun yrityksen perustaja Alois Ehrmann (vanhempi) vuonna 1920 aloitti yritystoiminnan. Yhden miehen yritys on kasvanut yhdeksi Saksan suurimmista maitotuotteita jalostavaksi yritykseksi. Ehrmannilla on eri puolilla maailmaa kuusi tuotantolaitosta, joissa työskentelee yli 2400 työntekijää. Yksi asia on kuitenkin pysynyt aina muuttumattomana, ja se on rakkaus ja huolellisuus, jolla olemme sukupolvien hoitaneet ja kehittäneet tuotteitamme.

"Perheeltä perheelle" -ajattelu on vahvuutemme perheyrityksen meijerinä ja perheeseen sitoutuvana merkkinä. Tämä strateginen suuntautuneisuutemme näkyy laajassa tuotevalikoimassamme. Kaiken toimintamme keskiössä ovat kuluttajat. Laatutietoisuus ei ole leimallista vain tuotteillemme vaan koko ajattelullemme ja toiminnallemme. 

Uskomme tulevaisuudessakin menestyvämme markkinoilla perheyrityksen meijerin totutulla luotettavuudella. Tyytyväiset työntekijät, kauppakumppanit ja kuluttajat ovat meille onnistuneen yrityspolitiikan kestävä ja luja perusta.

Arvomme

Ehrmann SE:n arvot ovat läsnä työssämme joka päivä. Niistä muodostamme tuotantomme ja yritystoimintamme toiminnalliset ja eettiset ohjeet.

"Olemme yrittäjiä yrityksen sisällä.„

"Olemme avoimia ja kohtelemme toisiamme reilusti.”

"Parannamme toimintaamme jatkuvasti."

Menettelyohjeet

Menettelyohjeet heijastavat Ehrmann-yritysryhmän jokaisen työntekijän eettisiä perusarvoja ja normeja esimerkillisestä yritystoiminnasta. Niissä kuvataan tavat, joilla sovellamme käytäntöön Ehrmann-visiossa 2025 määriteltyjä liiketoimintatavoitteita sekä yrityksemme arvoja. Liiketoimintatavoitteidemme toteuttamistavat ovat meille yhtä tärkeitä kuin itse tavoitteiden ja tulosten saavuttaminen.

Voit tutustua menettelyohjeisiimme klikkaamalla tästä.