Sinä olet ollut meille tärkeintä jo vuodesta 1920.

Ehrmann on yksi Saksan johtavista meijereistä, ja meillä on takanamme pitkät perinteet. Vuonna 1920 Alois Ehrmann (vanhempi) perusti ensimmäisen meijerinsä, joka oli yhden miehen yritys. Viisi vuotta myöhemmin hän vuokrasi toisen ja loi perustan kasvulle, joka jatkuu tänäkin päivänä. Nykyään Ehrmannin maitotuotteita valmistetaan kuudessa tuotantolaitoksessa ja viedään 70 eri maahan. Tältä sivulta voit lukea lisää Ehrmannin yli 100-vuotiaasta perheyrityksen meijeristä.

1920

1920

Alois Ehrmann (vanhempi) aloittaa meijeriuransa yksityisyrittäjänä.

1929

Alois Ehrmann (vanh.) ostaa Oberschöneggissä, Saksan Allgäussa sijaitsevan meijerin, joka on nykyään yrityksen pääkonttori. 

1960

1960

 Alois Ehrmann (vanh.) luovuttaa meijerinjohdon pojilleen Antonille and Aloisille (nuorempi). Alois Ehrmann (nuorempi) saa vastuulleen Allgäun meijerin. Anton Ehrmann vastaa myynnistä, markkinoinnista ja kotimaan jakelusta Stuttgartin lähellä Leonbergissä. 

1964

Ehrmann tuo Saksan markkinoille Almighurtin, ensimmäisen jogurtin, johon on lisätty hedelmiä kylmänä.

1980

1989

Ehrmann ostaa arvostetuimman saksalaisen lihan ja makkaran valmistajan Zimmermann GmbH & Co.KG:n liha- ja makkaratehtaat.

1990

1992

Hainichen-Freibergin meijeri valmistuu. Se on yksi Saksan uudenaikaisimmista tuotantolaitoksista. Tytäryrityksenä se vastaa Ehrmannin jogurtti- ja jälkiruokatuotteiden jalostamisesta.

1998

Ehrmann ostaa enemmistön J.M. Gabler Saliterista, joka on perinteikäs, tunnettu kahvikerman ja tiivistemaidon valmistaja.

2000

2000

Ehrmann laajenee ulkomaille ja aloittaa vuonna 2000 Ehrmannin tuotannon Moskovan lähellä Raosissa. Ehrmann kasvaa nopeasti Venäjän markkinoiden toiseksi suurimmaksi.

2006

Christian Ehrmannista tulee perheyrityksen johtaja kolmannessa polvessa, kun hänestä tulee Ehrmann AG:n hallituksen puheenjohtaja. Isä Alois Ehrmann (nuorempi) siirtyy johtoryhmään, kuten veljensä Anton kolme vuotta aiemmin.

2010

2010

Markkinointi-, myynti-, vienti-, kehitys- ja tuotanto-osastot yhdistetään Oberschöneggin päätoimipaikassa Allgäussa.  Osastojen välisillä lyhyillä välimatkoilla ja tiiviimmällä yhteistyöllä saavutetaan lisäsynnergiaetuja.

Ehrmannin Rahkajogurtti 0.9% ja lisää herkullisia Grand Dessert -makuja tuodaan Suomeen.

2011

Ehrmann AG rakentaa meijerin USAn itärannikolle Vermontiin yhteistyössä paikallisen Commonwealth Dairyn kanssa. Brattleboron tuotantolaitoksen virallisia avajaisia vietetään maaliskuussa 2011.

2012

Ehrmann ostaa perinteisen merkin "Obstgarten" ja ottaa haltuunsa tuotteiden markkinoinnin Saksassa ja muilla eurooppalaisilla markkinoilla. Näin luodaan perusta perheyrityksen meijerin rahkatuotevalikoimalle.

EHRMANN-tuotteiden ensimmäinen mainoskampanja käynnistyy Suomessa.

2013

Lokakuussa otetaan käyttöön toinen meijeri USAssa nimellä Arizona Dairy, LLC. Ehrmann toimittaa Brattleborosta lähinnä USAn koilisosien markkinoilla, toinen meijeri tulee keskittymään Amerikan länsirannikon markkinoille.

2014

"Saksan suosituin hedelmäjogurtti" täyttää 50 vuotta.

2018

Ehrmann AG perustaa yhteisyrityksen Trevo Lacteos S.A.:n kanssa ja jatkaa siten kansainvälistymistään.

2019

Ehrmann myy USAn toiminnan heinäkuussa 2019.

2020

Ehrmann juhlistaa 100-vuotista taivaltaan. Katsomme taakse ylpeinä, ja odotamme innolla seuraavaa 100-vuotista taivalta.