Kestävä kehitys

Ehrmann SE on Alpeilta kotoisin olevalta perinteikkäänä keskisuurena perheyrityksenä tietoinen yhteiskunnallisesta ja ekologisesta vastuustaan omalle seudulleen ja muulle maailmalle. Talouden, ympäristön ja yhteiskunnan harmoninen kehitys tulevien sukupolvien hyväksi on meille tärkeä asia. Ehrmann haluaa antaa tähän panoksensa erilaisilla kestävillä taloudellisilla ja ekologisilla toimenpiteillä sekä ANTON & PETRA EHRMANN -säätiön toiminnalla.

Kestävä taloudellinen kehitys

Kestävä taloudellinen kehitys

Keskisuurena perheyrityksenä meille on kestävän taloudellisen kehityksen turvaaminen ollut jo sukupolvien ajan itsestäänselvyys, jotta voimme myös tulevaisuudessa varmistaa yrityksen menestymisen. Arvojemme pitkän tähtäimen turvaaminen ja laajentaminen ilmenee muun muassa omistajapolitiikasta, jonka mukaisesti jakamattomat voitot käytetään investointeihin.

Ehrmann kehittää edelleen päätoimipaikkaansa Oberschöneggissä ollakseen tulevaisuudessakin tärkeä työnantaja ja luotettava, oikeudenmukainen kumppani maidontuottajilleen ja toimittajilleen. Toisen kulmakiven kestävälle taloudelliselle menestymiselle muodostavat Ehrmann-yritysryhmän tytäryritykset ja markkinoiden avaaminen ulkomailla mottonaan ”Harkittua kasvua ja diversifiontia“.

Kestävä ekologinen kehitys

Olemme jalostaneet Ehrmannilla jo yli 100 vuoden ajan arvokkaita luonnon raaka-aineita terveellisiksi ja maukkaiksi tuotteiksi.

Voimakas suhde luontoon ja siteemme Alppien seutuun Baijerissa ovat tärkeä osa yrityksemme historiaa ja menestystä. Ne ovat ekologisen vastuumme perusta, jota noudatamme eri projekteissamme ja hankkeissamme.

Voit tutustua tarkemmin luonnonsuojeluun, alkuperäiseen Alppien ruskeaan lehmärotuun, energiaan ja Ympäristö@Ehrmanniin klikkaamalla tästä.

Anton & Petra Ehrmann -säätiö

”Tyytyväisyys elämään kumpuaa myös siitä, että antaa muille.” Tämä Anton Ehrmannin periaate johti  Anton & Petra Ehrmann-säätiön perustamiseen vuonna 2006. Säätiö on omistettu yhteiskunnan tulevaisuudelle sekä yhteiskuntavastuullisten kulttuuri- ja hyväntekeväisyysprojektien tukemiseen. Anton Ehrmannin tavoite oli välittää omia kokemuksiaan tuleville sukupolville ja kantaa oma yhteiskuntavastuunsa. Säätiö haluaa tukea erityisesti innovatiivisten ideoiden toteuttamista, tieteellistä tutkimusta, elämänlaadun parantamista sekä kulttuuriprojekteja.