Ehrmann maitorahkat tuoreesta alppimaidosta

Paljon proteiinia, pehmeä maku

Maitorahkamme oli yksi ensimmäisistä rahkoista Suomen markkinoilla. Nyt, 10 vuotta myöhemmin, Ehrmann maitorahka on edelleen suomalaisten kuluttajien suursuosikki.

Rahkamme tunnetaan ainutlaatuisen herkullisesta, pehmeästä ja puhtaasta maustaan – mausta, joka saa jodlaamaan!

Mutta mikä tekee rahkastamme niin hyvää? Se selviää alta.

Ainesosat

 MaitorahkaRahkajogurttiVähärasvainen luonnonjogurtti
Ainesosat:rasvaton maito,
hapate
maitorahka,
jogurtti (21%)
Valmistettu pastöroidusta maidosta. xxx

Rahkoissamme käytettävä maito kerätään Allgäun alueelta Etelä-Saksan Alpeilta. Allgäu tunnetaan jylhänkauniista maisemistaan, puhtaasta vuoristoilmastaan, kukoistavista niityistään, kansanperinteistään ja hyvästä ruoastaan. Allgäussa sijaitsee myös rahkatehtaamme.

Eri maidontuotantoalueilta tulevissa maidoissa on makueroja. Allgäun maito on juuri oikeanlaista Ehrmannin rahkatuotteisiin. Meidän ei tarvitse lisätä maitorahkaamme maidon lisäksi muuta kuin hapatetta, joka muuttaa maidon koostumuksen rahkaksi. Lopputulos on herkullisin mahdollinen: rahkamme maistuu hyvältä ihan sellaisenaankin.

Ravintosisältö

Emme lisää tuotteisiimme proteiinijauhetta nostaaksemme proteiinin määrää. Rahkamme sisältävät vain luontaista proteiinia, eikä rahkoissamme ole keinotekoisia ainesosia tai paranteita.
Per 100 gMaitorahka RahkajogurttiVähärasvainen luonnonjogurtti
Energia 234 kJ/ 55 kcal 241 kJ/ 57 kcal 237 kJ/ 56 kcal
Rasva 0,2 g 0,9 g 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,1 g 0,6 g 1,0 g
Hiilihydraatit 5,0 g 5,0 g 5,6 g
josta sokereita 5,0 g 5,0 g 5,6 g
Proteiini 8,3 g 7,2 g 5,1 g
Suola 0,10 g 0,10 g 0,10 g

Ehrmann yrityksenä

Ehrmann on itsenäinen, perheomisteinen yritys Baijerin osavaltiossa Etelä-Saksassa. Tällä hetkellä yritystä johtaa Ehrmannin kolmas sukupolvi. Olemme yksi Saksan suurimmista meijeriyrityksistä, ja tuotteitamme myydään yli 50 maassa ympäri maailman.

Perheyrityksenä kestävä kehitys on meille sydämen asia. Useiden vuosien ajan Ehrmann on kuulunut säätiöön, joka ponnistelee erityisesti Allgäun alueen luonnonsuojelun, ympäristökoulutuksen ja kulttuurimaiseman ylläpidon hyväksi. Edistämme myös alkuperäisen Alppien ruskean maitokarjarodun säilyttämistä. Se on sukupuuttoon kuolemassa oleva perinteinen maitokarjarotu, johon Alppien kehittyminen maitoa ja juustoa tuottavaksi alueeksi on kiinteästi sidoksissa.

Ehrmann on toiminnassaan sitoutunut ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin teknologioihin, jotka vähentävät ympäristölle haitallisia vaikutuksia. Oberschöneggin meijerissämme otettiin käyttöön vuonna 2014 pienvoimalaitos, jonka avulla pyrimme tuottamaan 70 % vuotuisesta sähköntarpeestamme tulevina vuosina. Voima-lämpö-jäähdytyskytkentään yhdistettynä pienvoimalaitoksemme ei alenna vain primäärienergiankulutusta vaan myös yli 50 % CO2-päästöistä. Suunnitteluvaiheessa on tällä hetkellä myös muita luonnonvaroja säästäviä projekteja.