Maustamattomat

Luonnollisen kermaista ja pehmeää Ehrmann-laatua

Luonnontuotteemme ovat ensiluokkaisen puhtaita. Ne on valmistettu tuoreesta Alppien maidosta ja ne soveltuvat erinomaisesti maukkaiden ruokien ja jälkiruokien valmistukseen.

Maustamattomat tuotteet maistuvat hyvältä myös sellaisenaan! Luonnontuotteemme ovat kermaisen pehmeitä ja vatsaystävällisiä eivätkä ne sisällä minkäänlaisia säilöntäaineita.

Tutustu herkullisiin resepteihimme! >

Luontoäiti takaa nautintosi

Aito Ehrmann-tuote syntyy, kun Alppien luonnon paras tuote yhdistyy Ehrmannin yli 60 vuoden asiantuntemukseen luonnontuotteista sekä teknisiin innovaatioihin ja täydelliseen viimeistelyyn.

Maitomme tulee päivittäin tuoreena Alppien ruskeilta lehmiltä, joka on seudun yleisin maitokarjarotu. Lehmät elävät pienillä perhetiloilla, joilla on enintään noin 50 eläintä. Ne laiduntavat päivästä toiseen seudun rehevillä niityillä.

Kun maito on saapunut meille, tarkastettu ja hellävaroin pastöroitu, se kulkee tiensä lopputuotteeksi huippumodernien tuotantolaitosten läpi, joita huolletaan ja pidetään säännöllisesti kunnossa.

Ehrmann-luonnontuotteiden salaisuus ei piile vain seutumme hyvän maidon alkuperässä, vaan myös siinä, että käsittelemme sitä ensisekunneista alkaen asianmukaisesti – kuten nestemäistä, valkoista kultaa.