Tietosuoja

1.) Tietoja Ehrmannin tietosuojasta
(Henkilö)tietojesi suojaaminen ja turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Siksi noudatamme verkkotoiminnassamme tarkasti tietosuojaa ja tietoturvaa koskevaa lainsäädäntöä. Osana tietosuojalainsäädännön mukaista vastuutamme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (asetus (EU) 2016/679; jäljempänä: "GDPR") voimaantulo on asettanut meille lisävelvoitteita luonnollisten henkilöiden henkilötietojen suojaamiseen liittyen (kutsumme sinua myöhemmin rekisteröidyksi, ja myös nimityksillä "asiakas", "käyttäjä", "sinä", "sinun" tai "asianomainen henkilö").

Niiltä osin kuin päätämme tietojen käsittelyn tarkoituksista ja tavoista joko yksin tai yhdessä muiden kanssa, se sisältää ensisijaisesti velvollisuuden ilmoittaa sinulle avoimesti käsittelyn tyypistä, laajuudesta, tarkoituksesta, kestosta ja oikeusperustasta (katso GDPR:n artiklat 13 ja 14). Tällä ilmoituksella (jäljempänä: "Tietosuojailmoitus") ilmoitamme sinulle tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi.


Käsittelystä vastaavan nimi ja osoite:


EHRMANN SE
A.-Ehrmann-Straße 2
87770 Oberschönegg
Puhelin: +49 8333 301-0
Faksi: +49 8333 301-310
Sähköposti: info(at)ehrmann.de
 

Lisätietoja yrityksestämme on verkkosivustomme oikeudellisissa tiedoissa.


2.) Oikeusperusta
Oikeusperusta tietojen käsittelylle, kun vierailet verkkosivustollamme, on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohta a), jos olet vapaaehtoisen antanut suostumuksesi, muussa tapauksessa GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 alakohta b) sekä artiklan 6 kohdan 1 alakohta f).

Seuraavassa ilmoitetaan sovellettava oikeusperusta suorittamillemme käsittelytoimille.

Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme vain henkilötietoja, jotka selaimesi lähettää verkkopalvelimellemme ilman sinun puuttumistasi asiaan. Näitä tietoja tarvitaan verkkosivustomme tarkasteluun, ja niitä käytetään verkkosivustomme turvallisuuden ja vakauden varmistamiseen ja parantamiseen. Seuraavat käyttötiedot kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme:

  • sivu, jolta verkkosivustoamme tai tiedostoa pyydettiin,
  • tiedoston nimi ja vierailun kesto,
  • pyynnön päivämäärä ja kellonaika,
  • siirretty tietomäärä,
  • käyttöoikeustila (eli onko tiedosto siirretty tai sitä ei löydy jne.),
  • käyntien määrä,
  • kuvaus käytetyn verkkoselaimen tyypistä ja versiosta,
  • käyttöjärjestelmä ja asennetut osat,
  • IP-osoite,
  • aikavyöhykkeen ero Greenwichin aikaan (GMT),
  • selainohjelmiston kieli ja versio

Näitä tietoja käytetään sisäisiin tilastollisiin tarkoituksiin ja verkkosivuston tekniseen hallintaan;
 
Lisäksi keräämme henkilötietoja vain, jos annat ne meille vapaaehtoisesti. Termi ”henkilötiedot” sisältää kaikki tiedot, joiden voidaan tunnistaa liittyvän sinuun, esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi. Rekisteröinnin, tiedustelujen, kysymysten yms. yhteydessä käsittelemme vain antamiasi henkilötietoja: puhuttelu, nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Antamasi henkilötiedot (tervehdys, nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) tallennetaan lainsäädännön määräysten mukaisesti. Tietojasi käsitellään luonnollisesti tietosuojamääräysten mukaisesti luottamuksellisella tavalla, eikä niitä myydä kolmansille osapuolille tai muuten markkinoida.


3.) Tietojen siirto kolmannelle osapuolelle
Henkilötietosi välitetään lisenssinsaajillemme tiettyä tarkoitusta varten, jotta he voivat hoitaa tilausten käsittelyä, valituksia tai tuotekyselyjä ajantasaisella tavalla. Olemme määrittäneet tämän määräykset vastaavassa yhteisvastuuta koskevassa sopimuksessa GDPR:n artiklan 26 mukaisesti. Tuotteiden toimittamista varten osoitetietosi on välitettävä myös kuljetuspalvelujen tarjoajillemme. He ovat velvollisia käsittelemään tietojasi luottamuksellisesti ja käyttämään niitä yksinomaan toimitustarkoituksiin. Maksutietosi välitetään toimeksiannosta vastaavalle luottolaitokselle maksujen käsittelyä varten. Käytetyt palveluntarjoajat toimivat vain ohjeidemme mukaisesti ja ovat sopimuksen mukaan velvollisia noudattamaan tietosuojasääntöjä voimassa olevien tilausten käsittelysuhteiden vuoksi GDPR:n 28 artiklan mukaisesti. Asiakkaan henkilötietoja ei siirretä kolmansille osapuolille. Meillä on kuitenkin velvollisuus yksittäistapauksissa toimittaa toimivaltaisille viranomaisille tietoja henkilötiedoistasi, sikäli kuin nämä pyytävät tietojasi lainsäädännöllisten velvollisuuksien täyttämiseksi (esim. rikosoikeudelliset syytteet).

Ilman suostumustasi emme käytä kerättyjä tietoja mainontaan, markkinoihin tai mielipidetutkimuksiin.
Kun tilaat uutiskirjeemme, hyväksyt, että voimme käyttää nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi omiin markkinointitarkoituksiimme. Rekisteröinti tapahtuu tietosuojamääräysten mukaisesti kaksinkertaisen valintamenettelyn kautta. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi nimesi ja sähköpostiosoitteesi tallentamiseen ja käyttöön tulevien uutiskirjeiden lähettämistä varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@ehrmann.de tai peruuttamalla tilauksen uutiskirjeestä.


4.) Lapset
Huomioi, että alle 16-vuotiaat lapset eivät saa luovuttaa meille mitään henkilötietoja ilman vanhempiensa tai huoltajansa suostumusta. Suosittelemme kaikkia vanhempia ja huoltajia opastamaan lapsiaan henkilötietojen turvallisesta ja vastuullisesta käsittelystä internetissä. Emme missään tapauksessa tietoisesti tallenna lasten henkilötietoja, jotka on toimitettu meille ilman heidän laillisten huoltajiensa suostumusta, emmekä käytä niitä millään tavalla tai välitä niitä kolmansille osapuolille ilman lupaa.


5.) ehrmann.de-evästeet

 

6.) Sosiaalisen median laajennuksen käyttö: Facebook
(1) Käytämme tällä hetkellä seuraavaa sosiaalisen median laajennusta: Facebook. Käytämme ns. kahden napsautuksen ratkaisua. Tämä tarkoittaa sitä, että kun vierailet sivustollamme, henkilö​​tietojasi ei alunperinkään siirretä laajennuksen tarjoajalle. Voit tunnistaa Facebook-painikkeen valkoisesta "f"-merkistä sinisellä pohjalla. Annamme sinulle mahdollisuuden käyttää painiketta yhteydenpitoon suoraan laajennuksen toimittajan kanssa. Vain jos napsautat merkittyä kenttää ja siten aktivoit sen, laajennusten tarjoaja saa tiedot siitä, että olet käyttänyt vastaavaa verkkotarjouksen verkkosivustoa. Lisäksi tässä ilmoituksessa mainitut tiedot välitetään. Saksalaisen palveluntarjoajan mukaan Facebookin tapauksessa IP-osoite nimetään välittömästi keräämisen jälkeen. Aktivoimalla laajennuksen henkilötietosi lähetetään laajennusten tarjoajalle ja tallennetaan sinne. Koska laajennusten tarjoaja kerää tietoja erityisesti evästeiden kautta, suosittelemme, että poistat kaikki evästeet selaimesi suojausasetuksista ennen kuin napsautat Facebook-painiketta.

(2) Meillä ei ole vaikutusmahdollisuutta kerättyihin tietoihin ja tietojenkäsittelytoimintoihin, emmekä ole tietoisia koko tiedonkeruun laajuudesta, käsittelyn tarkoituksista tai tiedon säilytysajoista. Meillä ei ole myöskään tietoja laajennuksen tarjoajan keräämien tietojen poistamisesta.

(3) Laajennusten tarjoaja tallentaa sinusta kerätyt tiedot käyttäjäprofiilina ja käyttää niitä mainostamiseen, markkinatutkimuksiin ja/tai verkkosivuston tarpeisiin perustuvaan suunnitteluun. Tällainen arviointi tapahtuu (myös käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) erityisesti tarpeisiin perustuvan mainonnan esittämiseksi ja muille sosiaalisen verkoston käyttäjille verkkosivustollamme toiminnastasi ilmoittamiseen. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, mutta sinun on otettava yhteyttä laajennusten tarjoajaan tämän oikeuden käyttämiseksi. Laajennuksen kautta tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa sosiaalisten verkostojen ja muiden käyttäjien kanssa, jotta voimme parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä kiinnostavamman sinulle käyttäjänä. Laajennusten käytön oikeusperusta on GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 1 alakohta f.

(4) Tiedot välitetään riippumatta siitä, onko sinulla tili laajennusten tarjoajalla tai oletko kirjautunut sinne. Jos olet kirjautunut sisään laajennuspalveluntarjoajalle, meidän keräämämme tiedot osoitetaan suoraan olemassa olevalle tilillesi laajennuspalvelun tarjoajalla. Jos painat aktivoitua painiketta ja jos esimerkiksi linkität sivun, laajennusten tarjoaja tallentaa nämä tiedot myös käyttäjätilillesi ja jakaa ne julkisesti yhteystietojesi kanssa. Suosittelemme, että kirjaudut ulos säännöllisesti sosiaalisen verkoston käytön jälkeen, mutta erityisesti ennen painikkeen aktivointia, koska näin voit välttää profiilisi määrittelemistä laajennuksen palveluntarjoajalle.

(5) Lisätietoja laajennusten tarjoajan tietojen keruun tarkoituksesta ja laajuudesta ja käsittelystä löytyy palveluntarjoajien tietosuojailmoituksista, jotka on annettu alla. Sieltä löydät myös lisätietoja niihin liittyvistä oikeuksistasi ja asetuksista yksityisyytesi suojaamiseksi.

(6) Laajennuksen tarjoajan osoite ja URL-osoite tietosuojailmoituksineen:

Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland

https://www.facebook.com/terms/

https://www.facebook.com/privacy/explanation/

https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

7.) Google Analytics
Jos olet antanut suostumuksesi, tällä verkkosivustolla käytetään Google Analyticsia, Google LLC:n tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua. Vastuussa oleva palveluntarjoaja EU:ssa on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland ("Google").

Käsittelyn laajuus
Google Analytics käyttää evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivustomme käytön analysoinnin. Evästeiden avulla muodostetut tiedot tämän sivuston käyttämisestäsi siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, ja ne tallennetaan sinne.

Käytämme ”anonymizeIP”-toimintoa (ns. IP-Masking): Sen perusteella, että aktivoit IP-osoitteen anonymisoinnin tällä verkkosivustolla, tullaan IP-osoitteesi Googlen kautta toimittamaan Euroopan Unionin jäsenvaltioiden sisällä tai muiden sellaisten sopimusvaltioiden välillä, jotka kuuluvat Euroopan talousalueeseen, mutta lyhennetyssä muodossa. Täydellinen IP-osoite haetaan vain poikkeustapauksissa Googlen USA:n palvelimilta, ja se lyhennetään. Google Analyticsin selaimesi kautta tallentamaa IP-osoitetta ei Googlen toimesta yhdistetä muihin sen keräämiin tietoihin.

Verkkosivustolla vierailun aikana kerätään mm. seuraavat tiedot:

  • vierailemasi sivut, ”napsautuspolku”
  • "Verkkosivuston tavoitteiden" saavuttaminen (tulokset, kuten uutiskirjeiden rekisteröinnit, lataukset, ostot)
  • Käyttäjän käyttäytyminen (esim. napsautukset, vierailun kesto, poistumisnopeus)
  • Likimääräinen sijaintisi (alue)
  • IP-osoitteesi (lyhennetyssä muodossa)
  • tekniset tiedot selaimestasi ja käyttämistäsi laitteista (esim. kieliasetus, näytön tarkkuus)
  • Internet-palveluntarjoajasi
  • viittaava URL-osoite (minkä sivuston kautta/minkä mainosmateriaalin kautta tulit tälle sivustolle)

Käsittelyn tarkoitus
Tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä (pseudonyymillä) ja kootakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta. Google Analyticsin toimittamia raportteja käytetään verkkosivustomme suorituskyvyn analysointiin.

Vastaanottaja
Tietojen vastaanottaja on

Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

niiden käsittelijän ominaisuudessa. Olemme tehneet Googlen kanssa käsittelysopimuksen tätä tarkoitusta varten. Yhdysvalloissa Kaliforniassa toimiva Google LLC ja mahdollisesti Yhdysvaltain viranomaiset voivat käyttää Googlen tallentamia tietoja.

 

Siirto kolmansiin maihin
Tietojen siirtämistä Yhdysvaltoihin ei voida sulkea pois.

Tallennuksen kesto
Lähettämämme ja evästeisiin linkitetyt tiedot poistetaan automaattisesti 14 kuukauden kuluttua. Niiden tietojen poistaminen, joiden säilytysaika on päättynyt, tapahtuu automaattisesti kerran kuukaudessa.

Voit myös tämän jälkeen estää evästeen kautta tapahtuvan tiedon keräämisen ja Googlen verkkosivun käytöstä kerätyt tiedot (mukaan lukien IP-osoite) samoin kuin sen, että Google käsittelee näitä tietoja sillä, että
a. et anna suostumustasi evästeiden käytölle, tai
b. poistat käytöstä Google Analytics -selaimen lisäosan ja poistat sen asennuksen TÄSTÄ.

Voit myös estää evästeiden tallennuksen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti. Jos kuitenkin määrität selaimesi siten, että kaikki evästeet hylätään, tämän ja muiden verkkosivustojen toiminnot saattavat olla rajoitettuja.

 

8.) Oikeusperusta ja peruuttamismahdollisuus
tälle tietojen käsittelylle on suostumuksesi, GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 1 alakohdan a mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuudessa muuttamalla evästeiden asetuksia käyttämällä linkkiä Muuta suostumustasi  ja muuttamalla valintaasi siellä.

Lisätietoja Google Analyticsin käyttöehdoista ja Googlen tietosuojasta on osoitteessa  https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/de/ ja https://policies.google.com/?hl=de.

 

9.) Tietojen käsittelyn kesto
Tietojasi käsitellään vain niin kauan kuin on tarpeen edellä mainittujen käsittelytarkoitusten saavuttamiseksi. Käsittelyn yhteydessä määriteltyjä oikeusperustoja sovelletaan vastaavasti. Ota huomioon tietosuojailmoituksessa ja suostumustyökalussa annetut tiedot evästeiden käytöstä ja säilytysajasta.

 

10.) Turvallisuus
Ehrmann varmistaa henkilötietojesi turvallisuuden. Suojaamme tietojasi huolellisesti katoamiselta, väärentämiseltä, manipuloinnilta, tuhoamiselta sekä luvattomalta pääsyltä tai paljastamiselta.

Vastaamme mielellämme milloin tahansa kysymyksiisi tietojen keräämisestä, tallentamisesta ja käytöstä. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä:

Tietosuojavastaava herra Peter Weigel

Puhelin: +49 08333 301-0
Faksi: +49 8333 301-310

Sähköposti: datenschutz(at)ehrmann.de

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen:

  • Oikeus pyytää tietoja keräämistämme henkilötiedoista.
  • Oikeus tietojen oikaisuun ja oikeus täydentää keräämämme henkilötietojasi.
  • Oikeus tietojen poistamiseen ja oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  • Oikeus vastustaa ja peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen datenschutz@ehrmann.de

Sinulla on myös oikeus valittaa tietosuojavalvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Meistä vastuussa oleva viranomainen on

Bayerische Landesamt für Datenschutz (BayLDA)

Promenade 18

91522 Ansbach

 

Jos poistaminen on ristiriidassa lakisääteisten tai sopimusperusteisten säilytysvaatimusten kanssa, lukitsemme tiedot.

EHRMANN SE

Ajankohta: Kesäkuu 2020