Pääsiäisen appelsiini-suklaakupit

ainekset

4-5 appelsiinia

200g tummaa suklaata

250g Ehrmann maitorahkaa

2 dl vispikermaa

 1/2 dl tomusokeria

1 tl vaniljasokeria


Leikkaa appelsiineista hatut, ja kaiverra sisus terävällä veitsellä. Paloittele sisus kuutioiksi. Vaahdota kerma. Paloittele suklaa kulhoon ja sulata mikroaaltouunissa välillä sekoittaen. Sekoita sulanut suklaa rahkan joukkoon. Lisää joukkoon vaahdotettu kerma, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää viimeisenä appelsiinikuutiot. Annostele suklaavaahto appelsiinien sisälle ja säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Lisää hatut juuri ennen tarjoilua.

 


Tulosta resepti
Pääsiäisen appelsiini-suklaakupit

 

Raikas & rasvaton maitorahka