Kolmen suklaan rahkakakku

ainekset

Pohja

200g Dominoja-keksejä

75g voita

 

Valkosuklaatäyte

3 liivatelehteä

200g valkosuklaata

250g Ehrmann maitorahkaa

2,5dl vispikermaa

0,5dl sokeria

 

Maitosuklaatäyte

3 liivatelehteä

200g maitosuklaata

250g Ehrmann maitorahkaa

2,5dl vispikermaa

0,5dl sokeria


Valmista pohja:

Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit ja yhdistä sulatettuun voihin. Painele keksimassa irtopohjavuoan pohjalle. 

 

Valmista maitosuklaatäyte:

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma.

Sulata maitosuklaa varovasti ja yhdistä maitorahkaan. Lisää joukkoon sokeri, ja kermavaahto. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan, anna jäähtyä hetki ja 

kaada ohuena vanana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi. Valmista sitten valkosuklaatäyte.

 

Valmista valkosuklaatäyte:

Valkosuklaatäyte on samanlainen kuin maitosuklaatäyte. Kaada valmis täyte maitosuklaatäytteen päälle, ja laita kakku hyytymään jääkaappiin. Anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele ennen tarjoilua


Tulosta resepti
Kolmen suklaan rahkakakku

 

Raikas & rasvaton maitorahka