
Greippi-punajuurisalaatti
by Sara La Fountain
ainekset
- 4 isoa punajuurta, keitettynä ja paloiteltuna
Kastike/marinadi punajuurille:
- 2 rkl balsamicoviinietikkaa
- 1,33 rkl hunajaa
- 0,67 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Kastike:
- 1,33 prk Ehrmann Pehmeää Rahkajogurttia (0,9 %)
- tryffeliöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- 2,67 rkl vettä
Salatti:
- salaattisekoitusta
- pinaattia
- paahdettuja manteleita
- greipin paloja
- granaattiomenan siemeniä
Pilko punajuuret kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset hyvin keskenään ja laita punajuuret marinoitumaan.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kokoa annos: laita pohjalle salaattisekoitusta ja pinaattia. Lisää marinoidut punajuuret ja laita päälle kastiketta.
Koristele paahdetuilla manteleilla, greipin paloilla sekä granaattiomenan siemenillä.
Tulosta resepti