
Creme Fraiche -silli
by Sara La Fountain
ainekset
- 240 g matjessillifileitä, suikaleiksi leikattuna
Kastike:
- 0,8 prk Ehrmann Creme Fraiche kevyt (10 %)
- 1,2–1,6 rkl punasipulia, silputtuna
- 0,8 rkl purjoa, silputtuna
- 0,8 rkl ruohosipulia, silputtuna
- 3,2−4 rkl muikun- tai siianmätiä
- suolaa
- sokeria
- mustapippuria
Koristeluun:
- 0,8 rkl ruohosipulia, silputtuna
- 0,8 rkl purjoa, silputtuna
- 0,8 rkl punasipulia, silputtuna
- 0,8 rkl ruohosipulia, silputtuna
- 0,8 kpl keitetty kananmuna, silputtuna
- 1,6 rkl mätiä
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään. Lisää joukkoon matjessillisuikaleet, sekoita. Koristele mielesi mukaan.
Tulosta resepti