
Avokado-katkarapucocktail Kevyt Creme Fraichella (10 %)
by Sara La Fountain
ainekset
2-4 annosta
- 1 pussi kuorellisia katkarapuja, kuorittuna
- 2-3 avokadoa, kuutioituna
- 1 lime
Kastike
- 1 prk Ehrmannin Kevyt Creme Fraichea (10 %)
- 2 rkl kevytmajoneesia
- 1 ½ rkl punasipulia, hienonnettuna
- 1 tl hunajaa
- 3 tl ketsuppia
- ¼ valkosipulinkynttä
- suolaa
- mustapippuria
Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kokoa Martini-laseihin avokadokuutioita ja kuorittuja katkarapuja. Lisää annokseen hieman limemehua, jotta avokadot eivät tummu. Lisää lopuksi kastike ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile limesiivun kera.
Tulosta resepti