4 tähden hotelli tarjoaa täydellisen paikan lukuisille ulkoilumahdollisuuksille, rentoutumiselle ja hyvästä ruoasta nauttimiselle. 

Houkutteleeko loma Alppien upeissa maisemissa? Suomi on ainoa maa, mihin tuotamme Alppien juurella valmistettua maitorahkaa ja siksi haluamme tarjota yhdelle onnekkaalle matkan Ehrmannin juurille – Alpeille. Keräämällä purkeista kolme koodia ja syöttämällä ne lomakkeeseen, olet mukana unohtumattoman matkan arvonnassa.

Matkalle voi lähteä ystävän tai perheen kanssa (lennot + majoitus 3 yötä, 2 aikuista tai 2 aikuista + 2 lasta). Palkintomatka sijoittuu Saksan korkeimman vuoristokylän 4 tähden hotelliin (Panoraamahotelli Oberjoch). 1200 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva hotelli tarjoaa täydellisen paikan vaellukselle, vuoristopyöräilylle, lasketteluun ja luonnossa liikkumiseen. Suuri spa-alue ja lukuisat ravintolat tarjoavat myös täydellisen lomapaikan heille, jotka haluavat tulla nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta. Lisätietoja hotellista löydät täältä.

Syötä alla olevaan lomakkeeseen kolme Ehrmannin maitorahka- (250g, 500g) tai rahkajogurttipurkeista keräämääsi koodia ja olet mukana arvonnassa! Osallistumisaikaa on 30.11.2021 asti ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osallistumiskertoja ei ole rajoitettu. 

Katso kampanjan säännöt täältä.

Onnea arvontaan!

 

Kilpailun osallistumisaika on nyt päättynyt. Kiitos osallistuneille!
Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.