KERÄÄ 3 KOODIA JA VOITA MATKA ALPEILLE!

 

Näin osallistut kisaan:

  1. Osta kolme kampanjaan kuuluvaa Ehrmann –tuotetta: Ehrmann Maitorahka, Ehrmann Maitorahka XXL, Ehrmann Rahkajogurtti
  2. Syötä pakkausten kyljessä oleva koodi osallistumislomakkeeseen.
  3. Anna yhteystietosi arvontaa varten. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt. Kilpailuaika on 1.9.2021 - 30.11.2021.

 

Kilpailun ja arvonnan säännöt:

1. Järjestäjä

EHRMANN GmbH (jäljempänä ”Ehrmann” tai ”Järjestäjä”) 

Hauptstraße 19

87770 Oberschönegg 

Germany

www.ehrmann.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Kilpailuun eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

3. Kampanja-aika

Keräilykampanjaan osallistumisaika on 1.9.2021 - 30.11.2021.

4. Kuinka osallistut kilpailuun?

Kerää Ehrmannin pakkauksista (Ehrmann Maitorahka, Ehrmann Maitorahka XXL, Ehrmann Rahkajogurtti) kolme koodia, syötä ne kilpailusivulle osoitteessa ehrmann.fi, täytä yhteystietosi ja osallistut alppimatkan arvontaan. Voit osallistua kilpailuun kampanja-aikana niin monta kertaa kuin haluat. Kampanjaan kuuluvat tuotteet ovat Ehrmann Maitorahka, Ehrmann Maitorahka XXL ja Ehrmann Rahkajogurtti. Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt. Voittaessasi myönnät Ehrmannille oikeuden käyttää nimeäsi ja lausumaasi kilpailuun ja palkintoon liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

5. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Henkilötiedot kerätään ja niitä säilytetään väliaikaisesti vain kilpailun suorittamiseksi, jotta voittajaan voidaan ottaa yhteyttä ja palkinto voidaan toimittaa hänelle asianmukaisella tavalla. Rekisterin tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

6. Kilpailun palkinto

Arvonnan palkinto on matka alpeille (lennot + majoitus 3 yötä, kaksi aikuista tai kaksi aikuista + kaksi lasta).

Palkinto on otettava käyttöön kolmen vuoden sisään sen luovuttamisesta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken 1.12.2021.

Jollei Järjestäjä onnistu saamaan yhteyttä voittajaan tai jos palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai jollei voittajaa tavoiteta kuukauden kuluessa arvontapäivästä tai jos tulee ilmi, että arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä:

EHRMANN GmbH (jäljempänä ”Ehrmann” tai ”Järjestäjä”) 

Hauptstraße 19

87770 Oberschönegg 

Germany

www.ehrmann.fi

Rekisterin tietosisältö:

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden yhteystiedot, eli arvontaan osallistuvan henkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Säännönmukaiset tietolähteet:

Arvontaan osallistuvaa koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti arvontaan osallistuvalta itseltään Ehrmann Suomen www-sivun kautta, missä käyttäjät lähettävät tietonsa lomakkeella arvonnan järjestäjälle.

Rekisterin tarkoitus:

Tietoja käytetään ainoastaan Ehrmann keräilykampanjan arvontaan osallistumisessa.

Tietojen luovutus:

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus:

Keräilykampanjaan osallistuneiden yhteystiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.