Laatu

Ehrmannin nimi edustaa huippulaatua, luonnonläheisiä arvoja ja perinteitä.

Käytämme tuotteissamme parhaita hedelmiä ja paikallista maitoa, joka lypsetään lajityypillisissä oloissa elävistä lehmistä. Tuotteemme lunastavat lupauksemme tuotannon jokaisessa vaiheessa. Huipputeknologian ansiosta tuotantoprosessimme on hellävarainen ja tehokas, ja pystymme tarjoamaan tuotteita, jotka ovat paitsi laadukkaita myös uskomattoman herkullisia.

Uuden energianhallintajärjestelmän käyttöönotto saksalaisissa Ehrmann-meijereissä on uusi askel kestävään kehitykseen tähtäävässä tuotannossamme. Alan viimeisimmän kehitystason mukaisten ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden teknologioiden käytöllä pystymme vähentämään haitallisia ympäristövaikutuksia, optimoimaan energiankulutuksen ja vähentämään jätteiden muodostumista sekä näin säästämään luonnonvaroja. Vuodesta 2013 lähtien Ehrmann-toimipaikat Saksassa on sertifioitu DIN ISO EN 50001:n mukaisesti.

Laatulupaus

Ehrmann-tuotteissa yhdistyvät asiakastyytyväisyys ja korkea laatu. Ne valmistetaan huolella ja niiden laatua valvotaan jatkuvasti. Tuotteita tarkkaillaan tavarantoimituksesta täyttöön, joten ne päätyvät asiakkaalle aina totutun laadukkaina.

Kaikki työntekijämme huolehtivat siitä, että saavutamme laatutavoitteemme. Keskitymme täyttämään sekä asiakkaidemme että kuluttajien tarpeet ja toiveet, ja kehitämme tuotteidemme ja palvelumme laatua jatkuvasti. Tiedämme, että huippulaatu on aina yhteisen ponnistuksen tulos. Hyvät työskentelyolosuhteet ja avulias, toiset huomioon ottava yhteistyökulttuuri auttavat meitä menestymään. Sinä voit nauttia jokaisesta Ehrmann-lusikallisesta hyvällä omallatunnolla.

Tuotanto

Ehrmann-tuotteiden ylivoimainen laatu koostuu kolmesta tekijästä: parhaista raaka-aineista, huipputason valmistusmenetelmistä ja katkeamattomasta valvontaketjusta.

Parhaat tuotteet syntyvät vain parhaista, ensiluokkaisista raaka-aineista. Olemme alusta asti käyttäneet vain parasta maitoa, joka tulee meille tuoreena pieniltä, noin 50 lehmän tiloilta. Valtaosa lehmistä laiduntaa Alppien luonnonlaitumilla, ja jopa yli 90 prosenttia tiloista tarkastuttaa maidon valtion laboratorioissa ennen toimitusta.

Kun maito on saapunut ja tarkastettu, se pastöroidaan hellävaraisesti. Tuotantotilojamme huolletaan ennakoivasti, ja koko tuotantovälineistö uudistetaan keskimäärin kolmen–neljän vuoden välein.

Tutkimme kaiken meille tulevan raakamaidon fysikaalisesti, kemiallisesti, mikrobiologisesti ja aistinvaraisesti. Lisäksi tarkastamme kaikki käyttämämme raaka-aineet, joista vaaditaan laboratoriotodistus ja analyysiraportti. Yhteensä Ehrmann tekee noin 2 300 analyysia joka päivä.

Palkinnot

Erinomainen laatu ja parhaat valmistusaineet ovat jokaisen Ehrmann-tuotteen lähtökohta. Olemme saaneet tunnustusta tyytyväisiltä asiakkailtamme, mutta olemme ylpeitä myös palkinnoistamme.