Kilpailun ja arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
EHRMANN GmbH (jäljempänä ”Ehrmann” tai ”Järjestäjä”)
Hauptstraße 19
87770 Oberschönegg 

Germany


www.ehrmann.fi


2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Kilpailuun eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. 

Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi. 


3. Kampanja-aika

Osallistumisaika on 2.1.2019-31.5.2019. 


4. Kuinka osallistut kilpailuun? 

Seuraamalla @ehrmann_suomi -tiliä Instagramissa. Arvomme joka kuun viimeinen päivä yhdelle henkilölle treenikassin täynnä High Protein Shot -tuotteita. 


6. Kilpailun palkinto

Kilpailun palkintona on Ehrmann High Protein -treenikassi sekä 24kpl High Protein Shot -tuotteita. (Arvo yhteensä 45€.)

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin välityksellä. Palkinto arvotaan kaikkien @ehrmann_suomi -seuraajien kesken aina kuun viimeinen päivä (31.1.2019, 28.2.2019, 31.3.2019 ja 31.5.2019).


Jollei Järjestäjä onnistu saamaan yhteyttä voittajaan tai jos palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai jollei voittajaa tavoiteta 2 viikon kuluessa arvontapäivästä tai jos tulee ilmi, että arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. 


7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun. 


8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia 

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.