Kilpailun ja arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
EHRMANN GmbH (jäljempänä ”Ehrmann” tai ”Järjestäjä”)
Hauptstraße 19
87770 Oberschönegg 

Germany


www.ehrmann.fi


2. Osallistumiskelpoisuus


Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Kilpailuun eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

3. Kampanja-aika


Osallistumisaika on 4.10.2019-4.12.2019.

4. Kuinka osallistut kilpailuun? 


Seuraamalla @ehrmann_suomi -tiliä Instagramissa. Arvomme kolmelle kisapostauksia kommentoineelle seuraajallemme High Protein -tuotteita vuodelle 2020.

5. Kilpailun palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kilpailun palkintona on 4 x 24 kpl Ehrmann High Protein Shot ja Pudding tuotteita. (Arvo yhteensä noin 130 €.) Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin välityksellä. Palkinto arvotaan kaikkien @ehrmann_suomi -seuraajien kesken viikon sisään osallistumisajan päätyttyä, kuitenkin viimeistään 11.12.2019.

Jollei Järjestäjä onnistu saamaan yhteyttä voittajaan tai jos palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai jollei voittajaa tavoiteta 1 viikon kuluessa arvontapäivästä tai jos tulee ilmi, että arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

6. Henkilötietojen käsittely

Ehrmann käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Ehrmannin tietosuojaselosteesta: https://www.ehrmann.fi/tietosuoja/.

7. Järjestäjän vastuu


Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia 

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.