Luontoäiti takaa nautintosi

Aito  Ehrmann-tuote syntyy, kun Alppien luonnon paras tuote yhdistyy Ehrmannin yli 60 vuoden asiantuntemukseen luonnontuotteista sekä teknisiin innovaatioihin ja täydelliseen viimeistelyyn.

Kotiseutumme Allgäu Saksan Alpeilla on perinteisesti vanhin yhtenäinen maitotuotantoalue Saksassa. Allgäussa on tuotettu maitoa jo 180 vuoden ajan!

Kotiseutumme on tunnettu myös onnellisista lehmistä ja kauniista luonnosta.

Maitomme tulee päivittäin tuoreena Alppien ruskeilta lehmiltä, joka on seudun yleisin maitokarjarotu. Lehmät elävät pienillä perhetiloilla, joilla on enintään 50 eläintä. Ne laiduntavat päivästä toiseen seudun rehevillä niityillä.

Kun maito on saapunut meille, tarkastettu ja hellävaroin pastöroitu, se kulkee tiensä lopputuotteeksi huippumodernien tuotantolaitosten läpi, joita huolletaan ja pidetään säännöllisesti kunnossa.

Ehrmann-luonnontuotteiden salaisuus ei piile vain seutumme hyvän maidon alkuperässä, vaan myös siinä, että käsittelemme sitä ensisekunneista alkaen asianmukaisesti – kuten nestemäistä, valkoista kultaa.

Ehrmann-luonnontuote syntyy vasta silloin, kun seutumme maito ja yritysperinteet yhdistyvät teknisiin innovaatioihin ja täydelliseen viimeistelyyn. Vasta silloin se vie mukanaan.