Tietosuoja

Ehrmann ja tietosuoja 

Meille on erittäin tärkeää suojata henkilötietojanne, kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Siksi noudatamme verkkotoiminnassamme tiukasti tietosuoja- ja tietoturvalainsäädäntöä. Alla on lueteltu tiedot, jotka mahdollisesti tallennetaan, ja kerrottu, miten käsittelemme niitä:

Oikeusperusta

Käsittelemme henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten ja lueteltujen oikeusperusteiden nojalla:

  • Osallistuminen kilpailuun, tapahtumiin ja materiaaliin (tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta b alakohta).
  • Käyttäjäprofiilin hallinta (tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta b alakohta).
  • Mainostaminen kohdennettujen mainosten / mainosten lähettämiseksi (tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta a alakohta) ja uutiskirjeet (tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta a alakohta).
  • Jotta voin vastata yhteydenottoon ehrmann.fi : n kautta (tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta b alakohta).

Anonyymit käyttötiedot

Verkkosivustomme tarjonnan parantamiseksi keräämme ja tallennamme tiettyjä anonyymeja käyttötietoja. Heti, kun haette verkkosivustoltamme tiedoston, käyttötietoja kerätään ja tallennetaan vakiotoiminnolla. 

Tämä tietue koostuu muun muassa seuraavista osista:

  • sivu, jolta verkkosivustomme tai tiedosto haettiin, 
  • tiedoston nimi ja sivullaoloaika, 
  • haun päivämäärä ja kellonaika, 
  • siirretyn datan määrä, 
  • käyttöstatus (eli siirrettiinkö tiedosto vai eikö sitä mahdollisesti löytynyt jne.), 
  • käyntien määrä,
  • IP-osoite,
  • käytetyn verkkoselaimen tyypin ja version kuvaus, 
  • asennettu käyttöjärjestelmä ja säädetty resoluutio. 

Nämä tiedot analysoidaan sisäisiin tilastotarkoituksiin sekä verkkosivuston teknistä hallintaa varten; niistä ei luovuteta kolmansille osapuolille edes otteita. Nämä anonyymit tiedot tallennetaan erillään henkilötietoja sisältävistä tietueista, emmekä missään tapauksessa yhdistä niitä henkilötietoihinne, niin etteivät päätelmät tietystä henkilöstä ole mahdollisia. 

Henkilötiedot

Keräämme henkilötietoja ainoastaan, jos ilmoitatte ne meille vapaaehtoisesti. Rekisteröitymisen, tiedustelun, mielipidekyselyn tms. yhteydessä kerätään ennen kaikkea seuraavat henkilötiedot: puhuttelu, nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero. 

Uutiskirjeemme vastaanottajaksi ilmoittautumisen yhteydessä kerätään seuraavat henkilötiedot: nimi ja sähköpostiosoite. 

Ilmoittamanne henkilötiedot (puhuttelu, nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) tallennetaan laillisesti ja oikeudellisten määräysten mukaisesti. Tietojanne käsitellään tietenkin luottamuksellisesti, eikä niitä myydä kolmansille osapuolille tai markkinoida muualla. 

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietojanne käytetään ilman erillistä lupaanne ainoastaan tiedusteluunne vastaamiseen, tilauksenne käsittelyyn jne. Tavaroiden toimittamista varten osoitetietonne on tosin luovutettava käyttämillemme pakettipalveluille. Nämä ovat velvollisia käsittelemään tietojanne luottamuksellisesti ja yksinomaan tavaran toimittamiseksi. Maksun hoitamiseksi maksutietonne toimitetaan toimeksiannon saaneelle luottolaitokselle. Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muussa tarkoituksessa. Meillä on kuitenkin yksittäistapauksissa oikeus informoida toimivaltaisia viranomaisia tiedoistanne, mikäli nämä pyytävät tietojanne lakimääräisen toimivaltansa käyttämiseksi (esim. syytteeseenpanoa varten). 

Ilman Teidän suostumustanne emme käytä kerättyjä tietoja mainonta-, markkinatutkimus- tai mielipidetutkimustarkoituksiin.

Tilatessanne uutiskirjeemme ilmoitatte suostuvanne siihen, että käytämme nimeänne ja sähköpostiosoitettanne omiin mainontatarkoituksiin. Suostumuksenne nimenne ja sähköpostiosoitteenne tallentamiseen ja käyttämiseen uutiskirjeen lähettämistä varten voitte perua milloin tahansa tulevaisuuden osalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ehrmann.de tai perumalla uutiskirjeen tilauksen. 

Lapset

Varmista, että alle 16-vuotiaat lapset eivät välitä meille henkilötietojaan ilman vanhempiensa tai huoltajansa suostumusta. Suosittelemme, että kaikki vanhemmat ja hoitajat kertovat lapsilleen henkilötietojen turvallisesta ja vastuullisesta käsittelystä Internetissä. Me emme missään tapauksessa tietoisesti tallenna tai käytä millään tavoin tai luovuta ilman lupaa kolmansille osapuolille lasten henkilötietoja, jotka on ilmoitettu meille ilman huoltajien suostumusta. 

Evästeet

Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkoselaimenne tallentaa tietokoneellenne. Jos palaatte samalle sivustolle uudestaan, evästeet mahdollistavat tietokoneenne tunnistamisen. Tämä johtaa esimerkiksi siihen, että kerran syöttämänne tiedot ovat valmiina täyttäessänne uudestaan tilauslomaketta. Useimmiten käytämme evästeitä, jotka poistetaan automaattisesti kovalevyltänne selaimen sulkemisen jälkeen (niin kutsuttuja istuntoevästeitä). Muut evästeet jäävät tietokoneellenne ja saavat aikaan sen, että tunnistamme tietokoneenne seuraavalla käynnillänne (niin kutsutut pysyvät evästeet). 

Kun käytätte verkkosivustoamme, suostutte evästeiden käyttämiseen ja tallentamiseen päätelaitteellenne. Voitte kuitenkin tutustua verkkosivustoomme myös ilman evästeitä. Voitte milloin tahansa muuttaa evästeiden tallentamista selainasetuksissanne valitsemalla toiminnon ”älä hyväksy evästeitä”. Huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa verkkosivustomme toimintoja ei mahdollisesti enää voi käyttää täysimääräisesti. 

Seuranta

Tällä verkkosivustolla kerätään ja tallennetaan tietoja markkinointi- ja optimointitarkoituksiin etracker GmbH:n (www.etracker.com) teknologian avulla. Näistä tiedoista voidaan nimimerkin puitteissa laatia käyttäjäprofiileja. Tietoja, jotka on kerätty etracker-teknologian avulla, ei ilman asianomaisen erikseen antamaa lupaa käytetä tämän verkkosivuston kävijän henkilöllisyyden tunnistamiseen, eikä niitä yhdistetä nimimerkin takana olevan henkilön henkilötietoihin. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin tahansa kieltää tulevaisuuden osalta.

http://www.etracker.de/privacy?et=lSEho9

Facebookin uudelleenmarkkinointi, eli remarketing/retargeting

Sivustoomme on integroitu sosiaalisen verkoston Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, uudelleenmarkkinointitunnisteita. Kun vierailet sivustollamme, uudelleenmarkkinointitunnisteiden avulla luodaan suora yhteys selaimesi ja Facebook-selaimen välille. Facebook saa näin tiedon siitä, että olet vieraillut sivustollamme IP-osoitteellasi ja voi määrittää vierailusi käyttäjätiliisi. Tällä tavoin saamiamme tietoja voimme käyttää Facebook-mainonnan näyttämiseen. Huomautamme, että sivuston ylläpitäjänä emme saa tietoa välitettyjen tietojen sisällöstä emmekä siitä, millä tavoin Facebook niitä käyttää. Lisätietoa aiheesta löydät Facebookin tietosuojavakuutuksesta osoitteesta www.facebook.com/about/privacy/. Jos et halua mukautetun kohderyhmän keräävän tietojasi, voit deaktivoida mukautetut kohderyhmät täältä.

Sosiaalisen median liitännäiset

Verkkosivustolla käytetään Facebookin sosiaalista liitännäistä (Facebookin Tykkää-painike). Kyseessä on yhdysvaltalaisen yrityksen Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA), tarjoama palvelu. Kun vierailet verkkosivulla, jolla on tällainen liitännäinen, selaimesi voi muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimiin ja välittää tietoja vierailukäyttäytymisestäsi Facebookin palvelimelle (esim. myös silloin, kun et napsauta Tykkää-painiketta). Jos olet tällöin kirjautuneena sosiaalisen median palveluntarjoajan Facebookin palveluun, se voi kohdistaa tämän vierailun Facebookin käyttäjätiliisi. Ehrmannilla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa kerättyjen ja välitettyjen tietojen tyyppiin ja määrään. Tarkempia tietoja yksityisyytesi suojelemisesta löydät sosiaalisen verkoston verkkosivuilta: Facebook www.facebook.com/policy.php.

Google Analytics

Tämä verkkosivu käyttää Google Analyticsia, Google Inc. (”Google”) -yhtiön verkkoanalyysiohjelmaa. Google Analytics käyttää ns. evästeitä, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivun käyttösi analysoinnin. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivun käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään normaalisti Googlen USA:ssa sijaitsevalle palvelimelle ja tallennetaan sinne. Jos tällä verkkosivustolla on otettu käyttöön IP-osoitteiden anonymisointi, Google lyhentää kuitenkin IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenmaissa tai muissa Euroopan talousalueeseen kuuluvissa sopimusmaissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle USA:han ja lyhennetään siellä. Verkkosivuston haltijan toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käyttösi analysointiin ja laatii raportteja verkkosivustolla vierailustasi sekä toimittaa verkkosivuston haltijalle muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google Analyticsin selaimeltasi hankkimaa IP-osoitetta ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin. Voit estää evästeen tallennuksen selaimesi asetuksilla; huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään verkkosivuston kaikkia toimintoja niiden täydessä laajuudessa. Voit lisäksi estää evästeiden luomisen ja verkkosivuston käyttöösi liittyvien tietojen (myös IP-osoitteesi) luovuttamisen Googlelle sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen, jonka saat seuraavasta linkistä tools.google.com/dlpage/gaoptout . Voit estää Google Analyticsin tietojen keräämisen napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Tällöin selaimessasi otetaan käyttöön Opt-Out-eväste, joka estää tietojesi keräämisen vieraillessasi tulevaisuudessa tällä verkkosivustolla: Poista Google Analytics käytöstä. Lisätietoa käyttöehdoista ja tietosuojasta on osoitteessa www.google.com/analytics/terms/de.html tai www.google.de/intl/de/policies/. Muistutamme siitä, että tällä verkkosivustolla Google Analyticsiin on lisätty ”anonymizeIp”-koodi, joka sallii vain IP-osoitteiden anonyymin keräämisen (ns. IP-Masking).

Turvallisuus

Ehrmann huolehtii henkilötietojenne suojasta. Suojaamme tietojanne huolellisesti katoamiselta, väärentämiseltä, manipuloinnilta, tuhoamiselta ja käyttämiseltä tai julkistamiselta ilman lupaa.

Oikeudet

Sinulla on lakisääteisten poikkeusten rajoissa oikeus pyytää pääsyä tietoihin, joita olemme sinusta tallentaneet ja joita sinuun liittyen käsittelemme.
Lisäksi sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötiedot ja rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.
Voit pyytää itsellesi kaikki sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet toimittanut meille jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, jos käsittelemme tällaisia henkilötietoja perustuen suostumukseesi tai sopimukseen, jonka olet kanssamme tehnyt (tietojen siirtäminen).
Pyynnöstäsi poistamme sinua koskevat henkilötiedot, ellei meillä ole oikeusperustetta käsittelyn jatkamiseksi.
Sinulla on myös oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, esimerkiksi tietosuojavaltuutetulle.

Pyynnöstä annamme Teille milloin tahansa mahdollisuuden tutustua kattavasti ja ilmaiseksi Teistä tai yrityksestänne tallennettuihin tietoihin, oikaisemme tietonne, estämme niiden käytön tai poistamme ne sekä vastaamme mielellämme kysymyksiinne tietojenne keräämisestä, tallentamisesta ja käytöstä. Vastaamme mielellämme tietojesi keräämiseen, tallentamiseen ja käyttöön liittyviin kysymyksiisi. Yhteyshenkilösi tällaisissa asioissa:

Tietosuojavaltuutettu Peter Weigel
EHRMANN AG
OBERSCHÖNEGG IM ALLGÄU
Hauptstraße 19
87770 Oberschönegg

Puhelin: +49 8333 301-0
Faksi: +49 8333 301-310
Sähköposti: dataprotection(at)ehrmann.com

Versio: toukokuu 2018