Suolainen tacopannukakku

Suolainen tacopannukakku

ainekset

6 annosta

Paistoaika 30 min 210 °C

Pohja:
3 munaa
1 prk Ehrmann pehmeää maitorahkaa
1 dl maitoa
1 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja

Täytteet:
200 g naudan jauhelihaa
1 sipuli (punainen tai keltainen)
Tacomaustetta
Juustoa

1 rasia minitomaatteja


Päälle:
Kevätsipulia pilkottuna


Vatkaa munat kevyesti. Lisää sekoittaen joukkoon loput pohjan ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää pieniksi paloiksi leikattu sipuli. Mausta tacomausteella. Kaada taikina syvälle uunipellille. Levitä jauhelihaseos, juusto ja puoliksi pilkotut tomaatit päälle. Paista 210 asteessa uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Koristele pannukakku silputulla kevätsipulilla. Tarjoile salaatin kanssa.

 

 

 


Tulosta resepti