Mango-chia-pudding Vähärasvaisella Luonnonjogurtilla (1,5 %)

by Sara La Fountain

ainekset

2-5 annosta

  • 300 g tuoretta mangoa tai sulatettuna pakasteena
  • 1 ½ prk Ehrmannin Vähärasvaista Luonnonjogurttia (1,5 %)
  • 2 dl vaniljanmakuista soijamaitoa
  • 2 tl vanilja-aromia
  • ½–¾ dl hunajaa
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • ½ limen mehu
  • ½ limen kuorta raastettuna
  • ripaus suolaa
  • 1 tl inkivääriä raastettuna
  • 1 rkl tuoretta minttua
  • ¾ dl chiansiemeniä, koristeeksi
  • ½ kpl mangoa, kuorittuna ja kuutioituna
  • 1−2 kiiviä, kuorittuna ja kuutioituna

Laita kaikki muut ainesosat paitsi chiansiemenet blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää siemenet ja pyöräytä vielä kerran, jotta ainekset sekoittuvat. Anna seoksen turvota kannellisessa rasiassa jääkaapissa vähintään kaksi tuntia tai yön yli. Tarjoile pienissä kulhoissa ja koristele annokset mangoja kiivikuutioilla.


Tulosta resepti
Mango-chia-pudding Vähärasvaisella Luonnonjogurtilla (1,5 %)