Kevyt caesarsalaatti

by Sara La Fountain

ainekset
  • 6 nippua romainesalaattia
  • 4 kpl kananrintafileetä
  • 4 siivua pekonia, rapeaksi paahdettuna

Kevyt caesarkastike:

  • 2 dl parmesanraastetta
  • 12 rkl Ehrmann Rahkajogurttia (0,9 %)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl valkosipulia, raastettuna
  • 1 tl hunajaa
  • 4 tl maalaissinappia
  • 2−3 fileetä Anjovista
  • suolaa 
  • pippuria

Ensimmäiseksi laita kaikki caesar-kastikkeen aineet monitoimikoneeseen tai käytä sauvasekoitinta. Sekoita kastike tasaiseksi massaksi ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Laita kastike hetkeksi sivuun. Ruskista suolalla ja mustapippurilla maustetut kananrinnat pannulla tilkassa öljyä molemmin puolin. Jatka kananrintojen paistamista 180-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia riippuen fileiden koosta, kunnes ne ovat kypsiä.

Kokoa salaatti. Laita lautaselle rapeaa romainesalaattia, viipaloitua kananrintafileetä ja tarjoile kevyellä caesarkastikkeella. Koristele salaatti pekonisiivulla ja parmesanlastuilla ja haluamillasi yrteillä.


Tulosta resepti
Kevyt caesarsalaatti

 

Pehmeä rahkajogurtti