Greippi-punajuurisalaatti

by Sara La Fountain

ainekset
  • 4 isoa punajuurta, keitettynä ja paloiteltuna

Kastike/marinadi punajuurille:

  • 2 rkl balsamicoviinietikkaa
  • 1,33 rkl hunajaa
  • 0,67 dl oliiviöljyä
  • suolaa 
  • mustapippuria

Kastike:

  • 1,33 prk Ehrmann Pehmeää Rahkajogurttia (0,9 %) 
  • tryffeliöljyä
  • suolaa 
  • mustapippuria
  • 2,67 rkl vettä

Salatti:

  • salaattisekoitusta
  • pinaattia
  • paahdettuja manteleita
  • greipin paloja
  • granaattiomenan siemeniä

Pilko punajuuret kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset hyvin keskenään ja laita punajuuret marinoitumaan.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kokoa annos: laita pohjalle salaattisekoitusta ja pinaattia. Lisää marinoidut punajuuret ja laita päälle kastiketta.

Koristele paahdetuilla manteleilla, greipin paloilla sekä granaattiomenan siemenillä.


Tulosta resepti
Greippi-punajuurisalaatti

 

Pehmeä rahkajogurtti