Fitness-salaatti Pehmeällä Rahkajogurtilla (0,9 %)

by Sara La Fountain

ainekset

1-2 annosta 

  • 2 kananrintaa
  • 1 dl papumixiä (purkista)
  • 1 avokado, viipaloituna
  • ½ rasia kirsikkatomaatteja joko kokonaisina tai puolikkaina pala kurkkua, kuorittuna ja siivuiksi leikattuna
  • 15 g ituja
  • 1 rasia valmista salaattisekoitusta
  • ½ nippu rucolaa

Salattikastike

  • ½ prk Ehrmannin Pehmeää Rahkajogurttia (0,9 %)
  • ½ mango
  • 2 rkl kevytmajoneesia
  • ¼ valkosipulinkynttä
  • 1 ¼ tl hunajaa
  • 1½–2 tl curry-maustetta
  • suolaa
  • mustapippuria

Ruskista kananrintoja tilkassa oliiviöljyä molemmilta puolilta niin, että ne saavat kauniin värin. Mausta kananrinnat suolalla ja mustapippurilla ja jatka kypsentämistä 180-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia koosta riippuen, kunnes ne ovat kypsiä. Tee kastike sillä välin, kun kanat kypsyvät. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi joko blenderissä tai sauvasekoittimella. Mausta kastike lopuksi vielä suolalla ja mustapippurilla. Kokoa annos: ensin salaatit, sitten papumix, kirsikkatomaatit, kurkkusiivut ja avokadosiivut. Viipaloi kananrinnat ja lisää ne salaattiin. Koristele lopuksi salaatti iduilla ja tarjoile salaattikastikkeen kera.


Tulosta resepti
Fitness-salaatti Pehmeällä Rahkajogurtilla (0,9 %)

 

Pehmeä rahkajogurtti