Creme Fraiche -silli

by Sara La Fountain

ainekset
  • 240 g matjessillifileitä, suikaleiksi leikattuna

Kastike:

  • 0,8 prk Ehrmann Creme Fraiche kevyt (10 %) 
  • 1,2–1,6 rkl punasipulia, silputtuna 
  • 0,8 rkl purjoa, silputtuna  
  • 0,8 rkl ruohosipulia, silputtuna 
  • 3,2−4 rkl muikun- tai siianmätiä
  • suolaa  
  • sokeria 
  • mustapippuria 

Koristeluun:

  • 0,8 rkl ruohosipulia, silputtuna 
  • 0,8 rkl purjoa, silputtuna 
  • 0,8 rkl punasipulia, silputtuna
  • 0,8 rkl ruohosipulia, silputtuna
  • 0,8 kpl keitetty kananmuna, silputtuna
  • 1,6 rkl mätiä 

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään. Lisää joukkoon matjessillisuikaleet, sekoita. Koristele mielesi mukaan.


Tulosta resepti
Creme Fraiche -silli

 

Kevyt crème fraîche, 10 %