Avokado-katkarapucocktail Kevyt Creme Fraichella (10 %)

by Sara La Fountain

ainekset

2-4 annosta 

  • 1 pussi kuorellisia katkarapuja, kuorittuna
  • 2-3 avokadoa, kuutioituna
  • 1 lime

Kastike

  • 1 prk Ehrmannin Kevyt Creme Fraichea (10 %)
  • 2 rkl kevytmajoneesia
  • 1 ½ rkl punasipulia, hienonnettuna
  • 1 tl hunajaa
  • 3 tl ketsuppia
  • ¼ valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria

Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kokoa Martini-laseihin avokadokuutioita ja kuorittuja katkarapuja. Lisää annokseen hieman limemehua, jotta avokadot eivät tummu. Lisää lopuksi kastike ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile limesiivun kera.


Tulosta resepti
Avokado-katkarapucocktail Kevyt Creme Fraichella (10 %)

 

Kevyt crème fraîche, 10 %